آموزش کار با Microsoft Store در ویندوز 10
اگر دانلود و آپدیت با مشکل مواجه شد، از یک فیلت_رشکن استفاده کنید
به نقل از ویکیپدیا:
فروشگاه مایکروسافت (به انگلیسی: Microsoft Store) با نام پیشین فروشگاه ویندوز (به انگلیسی: Windows Store) یک برنامک فروشگاهی برای مایکروسافت ویندوز است که با ویندوز ۸ و ویندوز سرور ۲۰۱۲ آغاز شد. فروشگاه ویندوز همچنین اجازه خواهد داد که توسعه دهندگان برنامههای کاربردی دسک تاپ خود را تبلیغ کنند. در فروشگاه ویندوز هر دو برنامه کاربردی رایگان و پرداختی موجود است. برنامههای پرداختی در محدوده قیمت ۰٫۹۹ دلار تا ۹۹۹٫۹۹ دلار میباشد.برنامه نویسان و توسعه دهندگان نیز میتوانند برنامههای آزاد و آزمایشی را ارائه کنند. فروشگاه ویندوز همزمان با ویندوز ۸ نسخه مصرف کنندگان که در تاریخ ۲۹ فوریه ۲۰۱۲ منتشر شد، دردسترس قرار گرفت. توسعه دهندگان و برنامه نویسان از ۳۸ کشور میتوانند برنامههای کاربردی برای ویندوز فروشگاه ارسال کنند. این برنامه هماکنون از ۱۰۹ زبان پشتیبانی میکند. البته این در ایران در دسترس نیست.
نکته مهم در مورد بازیها و نرم افزارها، وجود بیش از 70 درصد نسخههای رایگان است؛ که میتوانید بدون پرداخت هزینه، آنها را وارد اکانت کاربری خود نمایید.
برنامه و بازیهای استور مایکروسافت، در سه حالت مالی در استور مایکروسافت قرار دارند.
- Free
این دسته از برنامه ها کاملا رایگان هستند و برای استفاده از آنها به هیچ وجه نیازی به پرداخت هزینه ای ندارید و نسخه ی کامل آن با تمامی امکانات در دسترس شما است. نمونه ای از این سبک برنامه اپلیکیشن ویندوز سنتر در استور مایکروسافت است. - Free+
این دسته از اپلیکیشن ها و بازی ها را می توانید به صورت رایگان دانلود نمایید و از آنها استفاده نمایید، ولی می توانید با پرداخت درون برنامه ای قابلیت های جدیدی را به آن بازی و یا نرم افزار استفاده نمایید. برای نمونه بازی Candy Crush رایگان است ولی شما می توانید با خرید درون برنامه ای امتیاز و جان برای خود خریداری نمایید و از دوستان خود بدین ترتیب پیشی بگیرید. همچنین در اکثر اپلیکیشن ها می توانید با خرید درون برنامه ای تبلیغات داخل برنامه را از بین ببرید تا تجربه کاربری بهتری را تجربه کنید. همانند اپلیکیشن WorkingHours که برای محاسبه میزان زمان کار و هزینه آن بر اساس نفر ساعت است. - $xx.xx
این دسته از اپلیکیشن و یا بازی ها رایگان نیستند و برای استفاده از آنها باید با پرداخت هزینه آنها که به صورت قیمت ارزی آن مشخص شده است خریداری نمایید. برای نمونه بازی Forza Horizon 4 Standard Edition با قیمت ۵۹٫۹۹$ در استور قیمت گذاری شده است. شما می توانید با شارژ حساب مایکروسافت خود با خرید و Redeem کردن کارت شارژ که به Gift Card معروف است، بازی و نرم افزار مورد نظر خود را خریداری نمایید. آموزش گام به گام خرید و استفاده از گیفت کارت در ویندوز سنتر به صورت مقاله ای کامل در دسترس است. همچنین توجه داشته باشید شما این برنامه هم می توانند با علامت + در کنار قیمت خود بیانگر این باشند که می توانند خرید درون برنامه ای (IAP) نیز داشته باشند.
برنامه هایی در استور وجود دارند که کاملا رایگان هستند و کلمه Free در کنار نام آنهاست ولی پس از دانلود متوجه می شوید که برای استفاده از آنها باید اشتراک آنها را تهیه نمایید که این موضوع در مورد برنامههایی نظیر Netflix و Hulu و در مجموع برنامه های استریمینگ بیشتر صدق می کند.
پس از آشنایی با قیمت و نوع اپلیکیشن از نظر مالی مالی نکته مهم دیگر امکان نصب برنامه بروی انواع مختلف دستگاههای متصل به استور مایکروسافت است. از این نظر ۵ نوع حالت وجود دارد که در تصویر زیر از استور مایکروسافت کاملا مشخص است.
با حرکت ماوس بروی دستگاهایی که این برنامه یا بازی بروی آنها قابل نصب است نام آنها روشن می شود و می توان دید که برای مثال برنامه ی ویندوز سنتر کاملا با دستگاه های Xbox One و PC و Mobile device در استور مایکروسافت سازگار است. این بدان معنی است که اپلیکیشن ویندوز سنتر را می توانید بروی تمامی این دستگاه ها به رایگان دانلود استفاده نمایید و تجربه کاربری یکسانی را تجربه نمایید. (این از قابلیت های اپلیکیشن ها و بازی های UWP است) دانلود نصب برنامه از استور مایکروسافت امنیت بسیار بالایی را برای کاربر ارایه می دهد و از نصب افزونه های نا معتبر و همچنین عدم آپدیت به موقع پیشگیری می کند. برای مثال چنانچه اپلیکیشن اینستاگرام را از استور مایکروسافت برای تبلت و کامپیوتر خود دانلود کنید به صورت خودکار آپدیت های جدید را دریافت می کند و شما نیز مطمئن خواهید بود که هیچ هرز افزاری به همراه آن بروی سیستم شما نصب نمی شود. برای استفاده از استور مایکروسافت کافیست بروی لوگوی آن بروی نوار ابزار خود و یا بروی کاشی های ویندوز ۱۰ کلیک نمایید و یا Microsoft Store را در منوی استارت و یا کرتانا تایپ و جستجو نمایید. بدین برنامه استور مایکروسافت برای شما باز می شود و می توانید با کلیک بروی منو … در قسمت بالا سمت راست صفحه به تنظیمات و همچنین لیست آپدیت های موجود برنامه های نصب شده دسترسی داشته باشید. امیدواریم با این مقاله کاربری بهتری را با استور مایکروسافت تجربه کنید و از قابلیت های آن حداکثر استفاده را ببرید. با ویندوز سنتر همراه باشید و ما را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.
ورود به مایکروسافت استور
برای انجام این کار، کافیست تا وارد منوی استارت ویندوز (کلید پرچم کیبورد) شده و عبارت Miscrosoft Store را جستجو و برروی آن کلیک کنید. اگر مشکلی پیش نیاید، با پنجرهای همانند تصویر زیر روبرو خواهید شد:
اما ممکن است با خطاهایی نیز رو برو شوید. در ادامه به عمدهترین خطای ممکن پرداخته و روش حل آن را میگوییم.
خطای 0x00000190 در هنگام ورود به مایکروسافت استور
اگر با پنجرهی زیر رو برو شدید که خطایی با کد 0x00000190 میدهد:
بایستی مراحل زیر را دنبال کنید تا مشکل حل شود:
- مایکروسافت استور را ببندید.
- از منوی استارت ویندوز 10، عبارت Settings را جستجو کرده و وارد آن شوید.
- وارد بخش Time & Language شوید.
- از لیست سمت چپ، وارد بخش Region شوید.
- مقدار Country or region را به United States تغییر دهید.
- وارد مایکروسافت استور شوید.
- اگر همچنان خطا وجود داشت، ویندوز را ریستارت کنید.
نصب برنامه و بازی از مایکروسافت استور
هماننند سایر مارکتها، در صفحه اصلی، آیکون و بنرهای مختلفی را مشاهده میکنید؛ که میتوانید برروی آنها کلیک کنید. همچنین در گوشه سمت راست و بالا نیز میتوانید برروی دکمه Search کلیک کرده و عنوان مورد نظر خود را جستجو کنید.
در نهایت برروی یک برنامه یا بازی کلیک کنید. برای مثال ما برروی عنوان Minecraft for windows 10 کلیک کرده و با تصویر زیر رو برو شدیم:
همانطور که میبینید، در سمت راست یک دکمهی Buy وجود دارد؛ که یعنی این بازی پولی است. بنابراین به سراغ مورد دیگری میرویم. این بار وارد صفحه بازی Candy Crush Soda Saga شدیم:
این مورد پولی نبوده و در سمت راست، عبارت Free+ مشاهده میشود؛ که در بالا در مورد آن توضیحی داده شد. میتوانید برروی دکمه Get کلیک کنید؛ تا عملیات نصب شروع شود.
پس از اتمام فرآیند نصب، دکمهی Launch بهمعنای اجرا کردن بازی یا برنامه مورد نظر ظاهر خواهد شد.
آپدیت و به روز رسانی برنامه ها از مایکروسافت استور
با ورود به مایکروسافت استور، در گوشه سمت راست و کنار دکمه سرچ، آیکون دانلودی را مشاهده میکنیم؛ که ممکن است کنار آن نیز اعدادی نوشته شده باشد. مثلا به تصویر زیر دقت کنید:
در اینجا مشاهده میشود که 31 مورد برای به روز رسانی و آپدیت کردن وجود دارد. برروی آیکون آن کلیک میکنیم. با نتیجه زیر موجه میوشویم:
میتوانید برروی دکمه Get updates کلیک کنید؛ تا تمامی لیست شروع به آپدیت شدن کند؛ اما این مورد را پیشنهاد نمیکنیم؛ و بهتر است خودتان لیست را بررسی کرده و هرآنچه را که نیاز دارید، یکی یکی آپدیت کنید. برای آپدیت، فقط کافیست تا برروی آیکون دانلود سمت راست آنها کلیک کنید. سپس اندکی بعد، مورد به انتهای لیست منتقل میشود:
در نهایت پس از آپدیت، با نتیجه زیر رو برو میشوید:
هر آنچه را که به روز رسانی کنید، در همین قسمت Recent activity (فعالیتهای اخیر) قرار میگیرند.
در همین حد کافی است. اگر به مورد دیگری نیاز داشتید، از قسمت نظرات مطرح کنید. 🙂
نظرات ثبت شده بدون دیدگاه