ترینر بازی Resident Evil 3 (رزیدنت ایول 3)
نسخه FLiNG
داستان بازی، 24 ساعت قبل از بازی Resident Evil 2 Remake اتفاق میافتد و شما شخصیت Jill Valentine را که یکی از آخرین اعضای باقیماندهی S.T.A.R.S در شهر Raccoon هست، کنترل میکنید. پس از مدتی، جیل توسط دشمن خونی گروه S.T.A.R.S، یعنی tyrant تعقیب میشود. tyrant طوری ساخته شده است که اعضای گروه S.T.A.R.S را پیدا کند و آنها را از بین ببرد.
جالب است بدانید که در این بازی، یک بخش چند نفره (Multiplayer) نیز وجود دارد؛ که مشخص شد همان Resident Evil Resistance است. در ابتدا استودیوی کپکام، بازی Resident Evil Resistance را طوری معرفی کرد که طرفداران فکر کنند نسخهای جدید بوده و بهصورت جداگانه منتشر میشود؛ اما پس از مدتی مشخص شد Resident Evil Resistance، داخل بازی Resident Evil 3 Remake قرار میگیرد؛ که بازیکنان میتوانند بهصورت آنلاین آن را تجربه کنند. Resident Evil Resistance به این صورت هست که یک بازیکن؛ mastermind شده و میتواند تمام موجودات را کنترل کند و 4 بازیکن دیگر بازمانده میشوند؛ که باید با موجودات مبارزه کنند.
– فایل ترینر مورد نظر را از انتهای مطلب دانلود کرده و پس از خارج نمودن آن از حالت فشرده، فایل اجرایی که پسوند EXE دارد را به محل نصب بازی انتقال دهید؛ سپس برروی آن راست کلیک کرده و از طریق Run as administrator آن را اجرا کنید. در نهایت نیز وارد بازی شوید.
نکته 1: در ترینرهای جدید، نیازی به انتقال فایل ترینر به محل نصب بازی نبوده و در هرجایی آن را اجرا کنید، خود ترینر در حال اجرا بودن یا نبودن بازی را تشخیص میدهد.
نکته 2: در ترینرهای بسیار قدیمی، معمولا بایستی ترینر قبل از بازی اجرا شود؛ و اگر به مشکل خوردید، این کار را انجام دهید.
نکته 3: برخی از ترینرها (بهندرت)، شامل چند فایل دیگر نیز در کنار فایل اجرایی هستند.
– کلیدهای مربوط به هر ترینری، داخل نرم افزار مربوط به آن ترینر توضیح داده شده است. در برخی از ترینرها نیز میتوان از طریق رابط کاربری، برروی گزینههای مورد نظر کلیک کرد؛ تا قابلیتهای مد نظر مثل جان بینهایت و … فعال گردد. پس از فعال شدن هر قابلیت، یک صدایی پخش میشود؛ که خبر از فعال شدن آن قابلیت میدهد. برای حالت غیرفعال شدن نیز صدای دیگری پخش میشود. البته این مورد الزاما در همه ترینرها یکسان نیست.
– منظور از NUM در راهتمای ترینرها، کلیدهای سمت راست کیبورد یا NumPad میباشد. این کلیدها در برخی از لپتاپها وجود ندارند؛ که جهت شبیهسازی آنها، میتوانید از «این لینک» کمک بگیرید.
نظرات ثبت شده بدون دیدگاه