مفهوم کامنت در برنامه نویسی چیست؟!
کامنت در برنامه نویسی چیست و چه کاربردی د ارد؟!
اما کامنت چه کاربردی دارد؟!
فرض کنید در حال توسعهی یک پروژهی بزرگ هستید و بعد از سه ماه، پروژهی شما به اتمام میرسد! حالا پس از یک سال به سراغ کدی که نوشتهاید برگشته و برای مثال، میخواهید یک قسمتی از آن را تغییر دهید؛ ولی هرچه تلاش میکنید یادتان نمیآید که یک سال قبل چه کاری در این بخش از کدتان انجام دادهاید! اما اگر بتوانیم یک بخش کامنت ایجاد کرده و هرچه که میخواهیم را درآن بنویسیم، میتوانیم به راحتی توضیحاتی را در بخشهای مختلف کد نوشته تا در زمانهای بعدی که به کد سرمیزنیم، آنها را مطالعه کنیم و بدین منظور خوانایی کد برایمان بیشتر خواهد شد.
همچنین لازم است بدانید که کامنتها هیچ تاثیری در خروجی نهایی برنامه نداشته و اگر خروجی شما قرار است که کامپایل شود، کامنتها پس از کامپایل یه طور خودکار حذف خواهند شد و چنانچه خروجی شما همانند HTML قرار است تفسیر شود، کامنتها توسط مرورگر اجرا نخواهند شد؛ و بدین منظور، برخی برنامهنویسان برای از کار انداختن بخشی از کد خود به صورت موقت، آن را به جای حذف کردن، به صورت کامنت در میآورند. و در واقع کاربرد کامنت در اینجا توضیحات نبوده و متفاوت است! 😀
طریقهی نوشتن کامنتها در زبانهای برنامهنویسی ممکن است با یکدیگر متفاوت باشند! برای مثال، در جاوا اگر بخواهیم در جایی یک کامنت تک خطی بنویسیم، ابتدا دو علامت // قرار داده و سپس متن خود را مینویسیم و چنانچه بخواهیم یک کامنت چند خطی ایجاد کنیم، متن خود را بین /* */ مینویسیم:
1 2 3 4 5 6 7 | /* توضیحات چند خطی*/ /* توضیحات چند خطی */ // توضیحات یک خطی |
در واقع از /* برای ایجاد بخش کامنت و از */ برای بستن آن استفاده میشود.
نظرات ثبت شده بدون دیدگاه