آموزش اضافه کردن یک برنامه به فایروال ویندوز

آموزش اضافه کردن یک برنامه به فایروال ویندوز

آموزش اضافه کردن یک برنامه به فایروال ویندوز
مسدود کردن دسترسی یک برنامه به اینترنت در فایروال ویندوز
آموزش روی  ویندوز 10 بوده و در بقیه ویندوزها نیز تفاوت آنچنانی ندارد


فایروال

دیوار آتش (فایروال = Firewall)، برنامه‌هایی است که از دستیابی غیرمجاز به یک سیستم رایانه جلوگیری می‌کنند. در برخی از این نرم‌افزارها، برنامه‌ها بدون اخذ مجوز قادر نخواهند بود از یک رایانه برای سایر رایانه‌ها، داده ارسال کنند. به این گونه نرم‌افزارها، تارباروی دو طرفه گویند، زیرا علاوه بر درگاه ورودی (Incoming)، درگاه‌های خروجی (Outing) هم کنترل می‌شوند. بسته‌های اطلاعاتی که حاوی اطلاعات بدون مجوز هستند، به وسیله تاربارو متوقف می‌شوند. نوع دیگری از فایروال نیز وجود دارد که به آن فایروال معکوس می‌گویند. فایروال معکوس ترافیک خروجی شبکه را فیلتر می‌کند، برخلاف فایروال معمولی که ترافیک ورودی را فیلتر می‌کند. در عمل، فیلتر کردن برای هر دوی این مسیرهای ورودی و خروجی، احتمالاً توسط دستگاه یا نرم‌افزار یکسانی انجام می‌شود.

اگر برای اتصال به اینترنت از وسیله‌ای مانند روتر بیسیم، دستگاهی که به شما امکان می‌دهد تا از اینترنت بیسیم استفاده کنید، داشته باشید احتمالاً هم اکنون نیز دیوار آتش دارید و نیازی به نصب جداگانهٔ آن بر روی سیستم در بسیاری از مواقع وجود ندارد.

البته سیستم عامل‌های ویندوز مایکروسافت به صورت پیش‌فرض از یک فایروال قدرتمند مخصوص به خود به صورت رایگان بهره می برند و نیازی به نصب برنامه‌های دیگر نیست؛ گرچه استفاده از برنامه‌های دیگر نیز تنوع خود را دارد.

اطمینان از روشن بودن فایروال

1- منوی Start ویندوز را باز کرده (دکمه‌ی پرچم روی کیبورد را فشار دهید) و سپس عبارت “Control Panel” را تایپ کنید.
حال روی آیکون ظاهر شده کلیک کنید.

2- از گزینه‌ی View by، عبارت Large icons یا Small icons را انتخاب کنید.

3- روی آیکونی که مقابل آن عبارت “Windows Firewall” نوشته شده است کلیک کنید.
بایستی با صحنه‌ی زیر رو به رو شوید:

4- چنانچه دو گزینه‌ی Private networks و Guest or public networks برای شما هم سبز می‌باشد، پس فایروال فعال بوده و جای نگرانی نیست. در غیر این‌‍صورت، گزینه‌ی زیر برایتان نمایش داده می‌شود.

5- پس روی Use recomended settings کلیک کنید تا گزینه‌ها سبز شوند.

اضافه کردن برنامه

1- حالا در همان جایی که هستید، از سمت چپ، گزینه‌ی Advanced settings را انتخاب کنید.
همچنین می‌توانید در هرجای ویندوز که هستید، کلیدهای ترکیبی Win + R (Win = پرچم) را از روی کیبورد زده و عبارت “wf.msc” را تایپ و Enter را بزنید.
در نهایت، پنجره‌ی زیر باید برایتان نمایش داده می‌شود:

ما برای این که یک برنامه را به فایروال معرفی کرده و دسترسی آن را مسدود کنیم، بایستی آن را هم به قسمت خروجی‌ها و هم به قسمت ورودی‌ها معرفی کنیم تا اگر برنامه بخواهد چیزی را به اینترنت ارسال کند یا دریافت کند، در هردو حالت نتواند و کلا مسدود شود.

2- در منوی سمت جپ، دو گزینه‌ی Inbound Rules و Outbound Rules را مشاهده می‌کنید که یکی برای ورودی‌ها و دیگری برای خروجی‌هاست و ادامه‌ی آموزش را برای هردو انجام دهید. برای مثال، فرض کنید برای Inbound انجام می‌دهیم؛ پس روی آن کلیک کنید. لیست برنامه‌هایی که اضافه شده‌اند را مشاهده خواهید کرد.

3- حالا از منوی سمت راست، روی New Rule کلیک کنید.

4- گزینه‌ی Program را انتخاب کرده و روی Next کلیک کنید.

5- گزینه‌ی This program path را انتخاب کرده و روی Browse کلیک کنید؛ فایل exe یا اجرایی برنامه‌ای که می‌خواهید را انتخاب کنید.
سپس روی Next کلیک کنید.

6- گزینه‌ی Block the connection را انتخاب کرده و روی Next کلیک کنید.

7- تمام گزینه‌‎ها را تیک زده و روی Next کلیک کنید.

8- یک نام  دلخواه در قسمت Name ببنویسید که بهتر است نام فایل exe باشد. این نام در لیست ظاهر خواهد شد که قبل از انتخاب گزینه‌ی New Rule می‌توانیستید آن‌ها را مشاهده کنید.

9- نیازی به وارد کردن Descroiption یا توضیح نیست و این قسمت اختیاری می‌باشد؛ پس روی Finish کلیک کنید.

10- حالا این مراحل را برای Outbound Rules نیز انجام دهید.

به همین سادگی و به همیت راحتی 😀

 

برچسب‌ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

cp-codfk

نظرات ثبت شده 7 دیدگاه

    1. سمانه کاربر مهمان گفت:

      مرسی انجام دادم. ولی کلا میخوام ویندوز و عوض کنم به هم ریخته.
      من میخوام عکسای فایل صوتی رو حذف کنم تو مدیا پلیر کجاش برم؟ نمیخوام عوض کنم حذف میکنم

      23
    2. سمانه کاربر مهمان گفت:

      چقدر بدی تو. انگار سایت چیه؟ خب ادب میداشتی جواب میدادی. هر کامنتی مربوط به پست خودش این چیه که پسرهای ایرونی تو سایتا راه انداختن

      24
      1. هادی اکبرزاده مدیر سایت گفت:

        دوست عزیز نظرات یک پست جای پرسیدن انواع سوالات مختلف نیست و این چیزها بایستی در انجمن‌های مرتبط با موضوع خودشون پرسیده بشن
        نویسنده‌ی یک پست فقط موظفه که درباره‌ی همون پست جواب دیگران رو بده و این در انجمنه که ما با انتشار یک سوال منتظر جواب از افراد مختلفی هستیم
        بهتره کمی فرهنگ استفاده از این چیزارو یاد بگیرین تا اقدامات بی‌پایه و اساس 🙂

        1. omd کاربر مهمان گفت:

          man barname advanced mp3 comperesed ro downlaod kardam
          mogheee ke mikham ouno extract konam firewale windowse man crack ouno naboood mikone !!!!!!!!!!

          harchi too net gashtam halle masale ro peyda nakardam
          admin hellp me
          ege mitooni to email baram befres
          mer C

          12
          1. هادی اکبرزاده مدیر سایت گفت:

            فایروال چیزیو حذف نمیکنی دوست عزیز
            احتمالا Windows Defender یا آنتی ویروستون حذف میکنه

    3. zizi کاربر مهمان گفت:

      توضیحاتتون عالی و کامل بود بسیار سپاس گزاریم

      11
      1. هادی اکبرزاده مدیر سایت گفت:

        خواهش می‌کنم؛ موفق باشید 🙂

توضیحات پیشنهادی نظرات اشتراک