دوره H برنامه نویسی پایتون
فصل اول: مفاهیم اساسی پایتون
درس هفتم: input و print در پایتون
دورههای H
دورهی H، یک دورهی فشرده میباشد که برای زبانهای برنامهنویسی مختلفی در نظر گرفته شده است و در آن بصورت خلاصه و مفید، به بیان مهمترین مباحث هر زبان برنامهنویسی پرداخته میشود تا بتوان در کوتاهترین زمان ممکن، به ابتداییترین موارد موجود در یک زبان برنامه نویسی مسلط شد. برای مطالعه بیشتر و لیست تمامی دروس این دوره کلیک کنید...
در کنسول پایتون، از input برای گرفتن یک ورودی از کاربر و از print، برای نمایش خروجی استفاده میشود. همانطور که میدانید، برنامهها معمولا ورودی یا ورودیهایی را از کاربر دریافت کرده و بعد از پردازش آنها، نتیجهای را به کاربر نمایش میدهند؛ این نتیجه میتواند به هر شکلی باشد (متن، گرافیک و …)؛ اما چون فعلا ما در محیط کنسول هستیم، خروجی ما بصورت متن خواهد بود.
در حالت کنسولی پایتون، از print برای نمایش خروجی استفاده میشود. برای مثال:
1 2 3 4 5 |
>>> print(1 + 1) 2 >>> print("Hello\nWorld!") Hello World! |
وقتی یک رشته پرینت میشود، دیگر علامتهای دابل کوتیش و … در خروجی وجود ندارد و به صورت قابل فهم برای انسان نمایش داده میشود.
input
برای گرفتن ورودی از کاربر در حالت کنسولی پایتون، از input استفاده میشود. در این هنگام، کنسول برای دریافت مقدار از کاربر، منتظر میماند. برای مثال:
1 2 |
>>> input("Enter something please: ") Enter something please: |
- در اینجا «Enter something please» در خروجی نمایش داده شده و کاربر بایستی چیزی در مقابل آن بنویسید و سپس کلید Enter را فشار دهد.
- ورودی کاربر، خروجی تابع input خواهد بود؛ که در دروس بعدی با نحوهی مدیریت آن آشنا خواهیم شد و مقداری که کاربر وارد کرده است را پردازش خواهیم کرد.
نظرات ثبت شده بدون دیدگاه