تبلیغات

غیرفعال کردن پیغام جوین شدن افراد به تلگرام

هادی اکبرزاده
نوشته شده توسط هادی اکبرزاده

این روزا خیلی از دوستاتون ممکنه پشت سر هم Delete Account کنند و سپس از ابتدا وارد تلگرام بشند، و به محض وارد شدن همونطور که می دونید، تلگرام پیغامی رو بهتون میده که این کاربر وارد تلگرام شد یا همون Joined Telegram اعصاب خورد کنمون?در این آموزش میخوایم گزینه Joined Telegram رو برداریم. (خیلی رو مخه?) ، پس با فول کده همراه باشید.
خب همونطو که گفتیم، وقتی یه کاربری وارد تلگرام می شه، در صورتی که شماره کاربر عزیز رو داشته باشین، تلگرام براتون Joined Telegram اعصاب خورد کن رو می فرسته، و یه چت جدید برای کاربر باز می کنه…

روند انجام کار

حالا برای این که نخواین این پیغام رو بهتون بده می تونید از قسمت تنظیمات یعنی Settings بر روی Notifications and Sounds تاچ کرده و سپس تیک گزینه Contact joined Telegram رو بردارید… البته تیک هم نیست یه چیز دیگست?

نکته: در زمان نوشتن این آموزش، این گزینه Contact joined Telegram برای نسخه دسکتاپ وجود ندارد.

تبلیغات
2 نظر
کانال تلگرام فول کده

درباره نویسنده

هادی اکبرزاده

هادی اکبرزاده

[ مدیر فول کده ]

آن‌گاه که هرچیزی را به یک چشم دیدیم، حقیقت برایمان نابود می‌شود! باید توجه کنیم که خدا به ما دو چشم داده است!
Telegram

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات ثبت شده 2 دیدگاه