تبلیغات

جلوگیری از اد شدن در گروه ها و کانال ها در تلگرام

جلوگیری از اد شدن در گروه ها و کانال ها در تلگرام
در تلگرام گوشی و کامپیوتر (دسکتاپ)
ویرایش شده در 1397/03/29


برخی از دوستان (مخاطب‌هایمان) یا حتی کسانی که شماره‌ی ما را دارند و ما شماره‌ی آن‌ها را نداریم، مارا بدون آنکه خودمان بحواهیم، به گروها و کانال‌هایی اضافه می‌کنند!
در این مواقع، تلگرام قابلیتی قرار داده است تا با استفاده از آن بتوانیم جلوی اضافه شدن را محدود کنیم. به این صورت که یا برای همه محدود کنیم؛ (که می‌توانیم برخی را نیز استثنا قرار دهیم)، یا تنها برای کسانی که مخاطب ما نیستند و یا تنها برای عده‌ای خاص محدود کنیم.

در ادامه روش انجام کار را در موبایل و کامپیوتر مشاهده خواهید کرد.

مراحل انجام کار در تلگرام موبایل

از منوی برنامه، گزینه‌ی Settings (تنظیمات) را انتخاب کنید.

وارد بخش Privacy and Security (حریم خصوصی و امنیت) شوید.

وارد بخش Groups (گروه‌ها) شوید.

اگر گزینه‌ی Everybody (همه) را انتخاب کنید، همه می‌توانند شمارا به گروه اضافه کنند! به جزکسانی که در Never Allow (هرگز اجازه داده نشود به) قرار دارند.
بنابراین در حالت Everybody (همه)، شما می‌توانید روی Never Allow (هرگز اجازه داده نشود به)کلیک کرده و اشخاص را اضافه کنید.

ولی اگر گزینه‌ی My Contacts (مخاطبین من) را انتخاب کنید، تنها مخاطبین می‌توانند شمارا به گروه اضافه کنند.
بنابراین در حالت My Contacts (مخاطبین من)، شما می‌توانید هم به Never Allow (هرگز اجازه داده نشود به) دسترسی داشته باشید و هم به گزینه‌ی جدید Always Allow (همیشه اجازه داده شود)، که در آن‌هم اشخاصی که می‌خواهید به آن‌ها اجازه دهید را انتخاب کنید.

نکته: شما در گزینه‌های Never Allow (هرگز اجازه داده نشود به) و Always allow (همیشه اجازه داده شود)، می‌توانید هم از لیست چت‌ها، هم از مخاطبین و هم با سرچ (سرچ نام کاربری) افراد را اضافه کنید.

مراحل انجام کار در تلگرام کامپیوتر

از منوی برنامه، روی Settings (تنظیمات) کلیک کرده و سپس روی گزینه‌ی Group invite settings کلیک کنید.

اگر گزینه‌ی Everybody را انتخاب کنیم، همه می‌توانند مارا به گروه اضافه کنند! به جزکسانی که در Allow never users قرار دارند.
بنابراین در حالت Everybody، شما می‌توانید روی Allow never users کلیک کرده و اشخاص را اضافه کنید.

ولی اگر گزینه‌ی My Contacts را انتخاب کنیم، تنها مخاطبین می‌توانند مارا به گروه اضافه کنند.
بنابراین در حالت My Contacts، شما می‌توانید هم به Allow never users دسترسی داشته باشید و هم به گزینه‌ی جدید Always allow، که در آن‌هم اشخاصی که می‌خواهید به آن‌ها اجازه دهید را انتخاب کنید.

نکته: شما در گزینه‌های Allow never users و Always allow، می‌توانید هم از لیست چت‌ها، هم از مخاطبین و هم با سرچ (سرچ نام کاربری) افراد را اضافه کنید.

و در نهایت روی Save کلیک کنید.

 

 

 

تبلیغات
0
کانال تلگرام فول کده
تبلیغات

درباره نویسنده

هادی اکبرزاده

[ مدیر فول کده ]

علاقه‌مند به اشتراک گذاری اطلاعات در هر زمینه‌ای / برنامه‌نویس و دانشجوی ارشد رشته شبیه‌ساز هوشمند - در حال نوشتن یه رمان (اگه خدا بخواد و تموم شه 😁)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات ثبت شده بدون دیدگاه