تبلیغات

آموزش بلاک کردن در تلگرام و مشاهده لیست افراد بلاک شده در تلگرام

آموزش بلاک کردن در تلگرام موبایل و کامپیوتر (دسکتاپ)
بلاک کردن کاربر، مخاطب یا چت


بلاک کردن یک مخاطب یا چت در تلگرام به این معنی می‌باشد که شخصی را مسدود کنیم تا دیگر نتواند برای ما چیزی ارسال کند؛ که در نتیجه شما همنمی‌توانید برای او چیز ارسال کنید! همچنین شخص مقابل با بلاک شدن نمی‌تواند تصویر پروفایل ما و آخرین بازدید مارا مشاهده کند؛ که در این حالت، آخرین بازدید برای شخص بلاک شده به صورت “last seen a long time ago” یا “آخرین بازدید خیلی وقت پیش” نمایش داده خواهد شد.

بلاک کردن در تلگرام موبایل

وارد چت مورد نظرتان شوید؛ سپس طبق تصویر زیر، روی قسمت مربوط به نام شخص کلیک کنید تا وارد اطلاعات پروفایل کاربر شوید.

روی علامت سه نقطه در بالا کلیک کنید. سپس روی گزینه‌ی Block (مسدود کردن) کلیک کرده و OK (تایید) را بزنید.

 

حالا اگر به صفحه‌ی چت برگردید، به جای محل نوشتن پیام، یک دکمه به نام UNBLOCK (رفع مسدودیت) را مشاهده می‌کنید که برای خارج کردن کاربر از بلاک باید روی آن کلیک کرده و سپس OK (تایید) را بزنید.

مشاده لیست افراد بلاک شده در موبایل

برای مشاهده‌ی لیست کسانی که بلاک کرده‌اید، از منوی اصلی، وارد Settings (تنظیمات) شده و سپس روی Privacy and Security (حریم خصوصی و امنیت) کلیک کنید.

سپس روی Blocked Users (کاربران مسدود) کلیک کنید.

در نهایت لیست تمامی کسانی که بلاک کرده‌اید را مشاهده می‌کنید. که برای رفتن به پروفایل هرکدام، می‌توانید روی آن کلیک کرده و برای خارج کردن از بلاک، می‌توانید انگشت مبارک خود را روی هرکدام نگه دارید تا گزینه‌ی UNBLOCK (رفع مسدودیت) برایتان نمایش داده شود. همچنین از طریق علامت بعلاوه در بالا نیز می‌توانید کسی را به لیست اضافه کنید.

بلاک کردن در تلگرام دسکتاپ

وارد چت مورد نظرتان شوید؛ سپس روی علامت سه نقطه در بالا کلیک کرده و گزینه‌ی Block User (مسدود کردن کاربر) را انتخاب کنید.

حالا محل نوشتن پیام، به عبارت UNBLOCK (رفع مسدودیت) تغییر پیدا می‌کند که برای خارج کردن کاربر از لیست بلاک، باید روی آن کلیک کنید.

مشاده لیست افراد بلاک شده در کامپیوتر

از منوی تلگرام، وارد Settings شده و سپس از بخش Privacy and Security، روی Blocked Users کلیک کنید.

  • مقابل هر کدام یک گزینه‌ی Unblock نیز قرار دارد که با کلیک روی آن، شخص مورد نظر از حالت بلاک خارج می‌شود.
  • یک گزینه به نام BLOCK USER نیز وجود دارد که با کلیک روی آن، می‌توانید یکی از مخاطبینتان را به لیست بلاک‌ها اضافه کنید.
    (البته در قسمت سرچ، می‌توانید نام کاربری کسی که در لیست مخاطبینتان نیست را جستجو کنید)

 

تبلیغات
0
کانال تلگرام فول کده
تبلیغات

درباره نویسنده

هادی اکبرزاده

[ مدیر فول کده ]

علاقه‌مند به اشتراک گذاری اطلاعات در هر زمینه‌ای / برنامه‌نویس / مدیر فول کده

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات ثبت شده بدون دیدگاه