تبلیغات

تصاویر قبلی پروفایل تلگرام با آپلود تصویر جدید حذف نمیشوند

تصاویر قبلی پروفایل تلگرام با آپلود تصویر جدید حذف نمیشوند


یک مسئله‌ی بسیار مهمی که خیلی از کاربران تلگرام ممکن است از آن آگاهی نداشته باشند، قابلیت مهم و امنیتی در مورد تصاویر پروفایل می‌باشد!
وقتی در تلگرام عکس پروفایل جدیدی برای خود انتخاب می‌کنیم، چنانچه قبلا تصویری روی پروفایل وجود داشته باشد، آن تصویر حذف نمی‌شود و کسانی که پروفایل شما را مشاهده می‌کنند می‌توانند تصاویر قبل را نیز ببینند! حالا اگر این مسئله برایمان مهم باشد، بنابراین نیاز است که با روش حذف تصاویر قبلی آشنا شوید.

روش حذف یک تصویر پروفایل

روی تصویر پروفایل خود کلیک کنید تا باز شود. اگر بیش از یک تصویر داشته باشید، در انتهای صفحه، لیستی از تصاویر پروفایل خود را مشاهده می‌کنید.
در گوشی از طریق منوی موجود در گوشه سمت راست و بالا و در کامپیوتر از منوی راست کلیک روی عکس می‌توانید اقدام به حذف تصویر نمایید. بنابراین هرکدام را که نمی‌خواهید انتخاب کرده این کار را انجام دهید.

تبلیغات
0
کانال تلگرام فول کده
تبلیغات

درباره نویسنده

هادی اکبرزاده

[ مدیر فول کده ]

علاقه‌مند به اشتراک گذاری اطلاعات در هر زمینه‌ای / برنامه‌نویس و دانشجوی ارشد رشته شبیه‌ساز هوشمند - در حال نوشتن یه رمان (اگه خدا بخواد و تموم شه ?)

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرات ثبت شده بدون دیدگاه